25 de febr. 2008

Calçotada de l'Agasalla!

Enguany és l’Agasalla que organitzarà la tradicional calçotada, iniciada fa anys per l’associació Arrels. L’entitat ens passa el relleu d’aquest dinar originari de Valls que consisteix en menjar calçots amb una salsa a la recepta misteriosa. Com és habitual, la calçotada tindrà lloc al parc de Clairfont, a Toluges, el primer diumenge del mes de març. El 2 de març ens retrobarem per compartir un moment convivial a l’entorn d’aquest aliment ben particular de la cuina catalana, de salsitxes, de coques i de bon vi de casa nostra.

Les novetats que portarem residiran en l’aperitiu, on se proposaran begudes de la terra i en la presència de música que precedirà i tancarà el dinar. Tot s’acabarà amb jocs, entre els quals el del llançament d’espardenyes.

Ja que es tracta d’un canvi de generació en l’organització, des de l’Agasalla també desitgem que més joves participin a la festa : us podeu posar en contacte amb nosaltres a través del blog o del correu agasalla@gmail.com.

PREUS : 12 € PELS ADULTS, GRATUÏT FINS A 6 ANYS, 6 € DE 6 A 12 ANYS.
També vendrem calçots i salsa a partir de les 10 del matí.

Les activitats del Casal

Permanències del Casal: El dilluns i el dimarts de 17h30 a 20h, el dimecres de 16h a 18h30, el dijous i el divendres de 17h30 a 19h30