24 de març 2008

Comunicat del col·lectiu "Non à la THT"

El dia de la manifestació de GIRONA arriba
Abans de la reunió amb el Ministre BORLOO, i la decisió que deu ser presa abans de la fi de juny, el col·lectiu NO A LA MAT i el SYDECO, han volgut demostrar que el poble Català era contra aquest projecte destructor i injustificat fins avui. A PERPINYÀ el primer de març hem estat FORTS, a GIRONA hem de ser FORTS per demostrar a aquests responsables que rebutjem, aquest projecte. GIRONA és "la germana " de PERPINYÀ, hem de ser ABSOLUTAMENT tan nombrosos a GIRONA per poder negociar en posició de força de cara als senyors BORLOO i a l'italià MONTI.

MANIFESTACIÓ GIRONA - 30 MARS a les 11h30,
sortida de la plaça del LLeo, després Avinguda Jaume I, Plaça de la Constitució i fins davant de correus; després Plaça de la Independéncia i Carrer Santa Clara fins al Pont de Pedra, Plaça Catalunya i tornem al punt de sortida de la Plaça del lleó.

Autobusos organitzats pel Col·lectiu :
- Perpinyà : sortida del Parc de les Exposicions - sortida 09 hores
- El Voló : igual com per a l'última manif a Girona sortida de l'autoport a les 9 hores - Preu : 10€

Autobusos organitzats pels ajuntaments (d'altres s'afegiran) - Sant Joan Pla de Corts- Bages- Sant Joan La Cella- El Perthus- Prada (a confirmar)

Per a tota demanda en relació amb els busos contacti'ns (directament sobre la pagina web del col·lectiu pàgina per al transport a GIRONA : Feu un clic!)

Les activitats del Casal

Permanències del Casal: El dilluns i el dimarts de 17h30 a 20h, el dimecres de 16h a 18h30, el dijous i el divendres de 17h30 a 19h30