22 de maig 2008

El Diguem-ho! de maig

Pel maig, cada dia un raig... Però no d’aigua, ja sabeu que estem de sequera! Aquest mes, els raigs seran de begudes de la terra! Com que ja s’apropa l’estiu, us hem volgut fer un repàs de les nostres begudes més autòctones, que mica en mica se van estenen arreu dels Països Catalans. Algunes d’elles les podreu tastar al Casal, o també en el marc d’Identi’CAT 2008, de l’1 al 8 de juny. Aquest també serà un dels temes que destacarem en aquest número de maig, la ja coneguda Trobada de la Catalanitat de Bao. Evidentment, quasi com a obligació tocava parlar de maig 68, aquests esdeveniments que han marcat la història. Què ens queda d‘aquestes revoltes, 40 anys després? L’esport, i en particular les seleccions catalanes tornen a ser d’actualitat, en tot cas per nosaltres. Anar al pròxim partit de la selecció catalana de futbol, serà una de les nostres properes activitats. A l’autobús que organitzarem, vos podreu distreure fent treballar el cervell amb els ja tradicionals jocs de Diguem-ho! La pàgina oberta, la deixarem a La Clau, revista digital que acaba de presentar una nova versió més enriquida.
I finalment parlarem amb el que coneixem com a Momo, un dels dos responsables del Bar associatiu O BA MO, al barri de Sant Jaume. Allà, no hi trobareu begudes de terra, bé alguna potser si, però hi trapareu bona acollida i molt bon ambient, i per cert, si no teniu set, també hi fan menjar, cada migdia i vespre! I sí, fem publicitat, espais amb aquesta filosofia s’han de promocionar! Passeu per allà, hi trapareu la nostra revista, bona lectura!

Les activitats del Casal

Permanències del Casal: El dilluns i el dimarts de 17h30 a 20h, el dimecres de 16h a 18h30, el dijous i el divendres de 17h30 a 19h30