22 de set. 2008

Cesk Freixas al Casal!

El camí cap a nosaltres

El proper 4 d’octubre, l’Agasalla celebrarà la seua rentrada amb la vinguda de Cesk Freixas, jove cantautor penedesenc que ens presentarà el seu segon i últim disc, El camí cap a nosaltres.
En aquest segon àlbum s’uneixen compromís i poesia, lluites diàries i quotidianes. Del jazz al pop, i del rock al latin, trobem dotze temes que, passats pel filtre de la música d'autor, posen de manifest la voluntat de seguir reivindicant l’escena de cantautors al nostre país. A més a més d’aquest últim disc, ha editat una maqueta, un primer treball discogràfic, Set voltes rebel i un recull de versions d’altres cantautors internacionals, Les veus dels pobles lliures, amb la intenció de contribuir a recuperar la cançó d’autor i de protesta als Països Catalans. Des d’Alejandro Filio, Silvio Rodríguez, Ovidi Montllor, Jorge Drexler o Ismael Serrano, les influències musicals de Cesk Freixas són amples i variades. Guanyador del Premi Enderrock 2008 al millor artista de cançó d’autor, Cesk Freixas prepara aquest nou any amb noves presentacions del segon treball discogràfic. De la mateixa manera, la creació de noves cançons per un tercer disc marcarà el ritme dels propers mesos, amb l’objectiu d’editar-lo i distribuir-lo a partir de l’estiu del 2009.

Us convidem doncs a conviure amb tots nosaltres el primer concert a Catalunya Nord d’aquest jove cantautor! A partir de les 20h al Casal!


Les activitats del Casal

Permanències del Casal: El dilluns i el dimarts de 17h30 a 20h, el dimecres de 16h a 18h30, el dijous i el divendres de 17h30 a 19h30