23 de març 2009

S'apropa l'aniversari!!!!

Avui us volem fer descobrir (per si encara no el coneixeu), el grup que vindrà a actuar per l'aniversari del Casal!
Aquí sota una presentació de Safanòria, que també podeu trobar aquí.
I l'enllaç del seu myspace, per que pugueu escoltar unes cançonetes!!

D´un pam a sota terra estant, i de verd treient-ne el cap, Safanòria et proposa que l´estiris, i tot estirant, escoltis com trenca la terra, perquè tot i ser fruit de ciutat, molt profund en va arrelar. La jota i els ritmes trencats es donen la mà com si es conegueren de temps ençà.

Sota aquesta declaració de principis trobem Safanòria, un quartet barceloní amb una visió particular de la música que ens ofereix tots els sabors de la mediterrània, amanits amb un ingredient especial: la mel i el pebre a cop ritmes diversos. Tot un punt de trobada entre passat i futur, presents en la capacitat per barrejar estils i per crear tan grans melodies com moments d’alta tensió. I tot això sense deixar de moure ni el peu ni els malucs en cap moment.

El quartet format per Àgata Casas (Dijous Paella), Marc Serrats (Xerramequ Tiquis Miquis, Dijous Paella), Miguel Sospedra (Chop Suey, Le Petit Ramon...) i Eric Herrera (Belda i el Conjunt Badabadoc) irromp aquest any oferint una de les propostes més arriscades i curioses de la música actual. Els qui demanem alguna cosa més que bones cançons, estem d’enhorabona.

S’obren solcs a l’asfalt que crepita: és hora de collir la Safanòria.

Les activitats del Casal

Permanències del Casal: El dilluns i el dimarts de 17h30 a 20h, el dimecres de 16h a 18h30, el dijous i el divendres de 17h30 a 19h30